Nominasjon til Rosing / Konsulentprisen 2018

En bransje - en prisutdelingen!
Konsulentguiden har nå inngått samarbeid med Den Norske Dataforeningen om prisutdelingen Rosing/Konsulentprisen 2018.

Det vil i år deles ut 6 priser.

  • Rosing/Hedersprisen
  • Årets toppleder
  • Årets IT-leder
  • Årets Konsulentselskap
  • Årets Konsulent
  • Årets IT-sikkerhetspris

Rosing / Hedersprisen deles ut til enkeltpersoner (og i spesielle tilfeller selskaper) som på en fortjenestefull og betydelig måte har bidratt i utviklingen, markert og preget norsk konsulentbransje nasjonalt eller internasjonalt over en lengre periode.

Årets toppleder hedrer en toppleder (CxO, administrerende direktør, divisjonsdirektør, o.l.) som har skapt eksepsjonelle resultater gjennom anvendelse av IT i egen virksomhet. Kandidaten skal ha vist solid forståelse for hvordan IT kan bidra til å utvikle eller forbedre virksomheten.

Årets IT -direktør/-leder går til IT-leder (IT-direktør, CIO, CTO) som har utmerket seg gjennom å bidra til utvikling av virksomheten i form av forretningsutvikling og innovasjon, eller 'operational excellence' - effektive prosesser og tjenesteleveranser på forretningssiden.

Årets Konsulentpriser vurderes ut fra utførte oppdrag innenfor management consulting. I tillegg til faglig dyktighet, legges det vekt på at oppdragene skal være av unik karakter i samt at kunnskapsdeling har vært en dominerende faktor i løsning av oppdraget.

Årets IT-sikkerhetspris er et samarbeid med ISACA og ISF for å skape interesse for og for å markere betydningen av IT- og informasjonssikkerhet.

Rosing/Konsulentprisen deles ut på Continental 17. oktober kl. 17.00.

Nominasjonsskjema